Dünyanın geleceği nasıl olacak

1000 yıl sonra dünya nasıl olacak?

10,000 Yıl Sonra… Deniz seviyesi şu ankinin 3 katına yükselecek ve insanlar çoktan ölmüş olacak. İnsanlar hayatta kalsa dahi, genetik farklılıklar oldukça azalacak. Örneğin, mavi göz ile kahverengi gözün yaygın olduğu yerler kıtadan kıtaya farklılık gösterecek.

Dünyanın kaç yıl ömrü kaldı?

Bundan dört milyar yıl sonra, Dünya'nın yüzey sıcaklığındaki artış kaçak sera etkisine neden olarak yüzeyi eritecek kadar ısıtacak, bu noktada gezegendeki tüm yaşam son bulmuş olacaktır.

2050 yılında dünya nasıl olacak?

The Economist'e göre dünya nüfusu 2050 yılında 10 milyara kadar ulaşacak. Nüfusu daha hızlı yükselecek olan ülkeler ise şu an için genç nüfusa sahip olanlar. Avrupa ülkeleri ve Japonya ise bugünkü nüfus yoğunluğuna sahip olmayacak. … 2050 yılında Çin, dünyanın en büyük ekonomisine sahip olacak.

Teknoloji gelecekte nasıl olacak?

Yakın Gelecekte Hayatımıza Girecek 10 Teknoloji:

  • Yapay gözler.
  • Gücünü vücuttan alan giyilebilir teknolojiler.
  • Drone'lar ve uçan taksiler için havaalanı
  • Enfeksiyonu tespit edebilen akıllı dikişler.
  • Enerji depolayabilen tuğlalar.
  • Robotik rehber köpekler.
  • Kendi kendini onarabilen canlı çimento.
  • Kalbi takip eden tişört.

3000 yılında neler olacak?

Uzay teknolojisi sonucunda Ay´a yerleşilecek. * İnsanlar çok daha zeki olacaklar, genetik mühendisliğinin gelişimi ve teknolojinin avantajları sonucunda çok zeki bir dünya oluşacak. * Hiçbir kağıt ürün kalmayacak, yerini makineler ve plastik alacak. … * İnsanların boyu çok uzayacak ve evrim insan ırkının dışına çıkacak.

Dünya ne kadar sürede oluştu?

maks. Dünya veya Yertinç, Güneş Sistemi'nde Güneş'e en yakın üçüncü gezegen olup şu an için üzerinde yaşam ve sıvı su barındırdığı bilinen tek astronomik cisimdir. Radyometrik tarihleme ve diğer kanıtlara göre 4,5 milyar yıldan fazla süre önce oluşmuştur.

500 yıl sonra dünya nasıl olacak?

"500 YIL SONRA DÜNYA HARİTASI DEĞİŞEBİLİR" Bilim adamlarına göre havaya atılan çok fazla karbondioksitin sonucunda sıcaklıkların daha fazla artması ve bunun da Grönland ve Antarktika'da tehlikeli derecede sıcak yaz günlerine ve buzların erimesine neden olabileceği tahmin ediliyor.